مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 بهمن 1398 ساعت 20:302020-01-28دانش

فارس من| پیچیدگی ارزیابی پژوهش های کاربردی برای ارتقاء اساتید


معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: اعضای هیأت علمی که در چارچوب حل نیازها و رفع چالش های کشور، پروژه انجام می دهند باید امتیاز بالاتری نسبت به سایرین بگیرند و باید این امتیاز در آیین نامه ارتقاء رتبه اساتید لحاظ شود.

- به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، برخی کاربران فارس با ثبت سوژه در سامانه فارس من، به کاهش نقش مقاله دادن اساتید دانشگاه در افزایش مرتبه آنها  اعتراض کرده اند.

مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس اظهار داشت: معتقدیم که اعضای هیأت علمی که در چارچوب حل نیازها و رفع چالش های کشور، پروژه انجام می دهند باید امتیاز بالاتری بگیرند و این امتیاز در چارچوب آیین نامه ارتقاء رتبه اساتید لحاظ شود.

به گفته وی، طبق قانون مجلس شورای اسلامی برای حمایت از رونق تولید در کشور هم، وزارت علوم موظف به تهیه دستورالعملی در این قانون شده است.

*چالش مهم تاثیر پژوهش های کاربردی در ارتقاء رتبه اساتید وی گفت: ضریب این امتیاز حتی تا 50 درصد می تواند افزایش پیدا کند اما اجرای آن دارای پیچیدگی هایی است.

برومند تصریح کرد: در این موضوع، نکته مورد بحث این است که طبق چه معیاری مشخص شود که پروژه انجام شده در چارچوب حل نیازها و مشکلات کشور بوده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس من| پیچیدگی ارزیابی پژوهش های کاربردی برای ارتقاء اساتید

فارس من| پیچیدگی ارزیابی پژوهش های کاربردی برای ارتقاء اساتید